REALISING INNOVATIVE EVENTS

ONDERDEEL VAN                              

Innovatief, trendsettend en dynamisch. Maak kennis met een veelzijdige eventpartner die uw technische zorgen uit handen neemt en u en uw evenement op alle vlakken ondersteund. Een team van gedreven professionals met de beschikking over innovatieve trendsettende technologieën en ideeën realiseren next level events! Informeer wat wij voor u kunnen betekenen.

MET DE JUISTE CONTROLE

EEN UP-TO-DATE ASSORTIMENT

PERSOONLIJK EN DICHTBIJ

EN DOORDACHTE  LOGISTIEK

 MET DE JUISTE CONNECTIES

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Advies, ondersteuning en oplossingen op het juiste moment. Wij denken mee in het totaalplaatje en dragen zorg voor een soepel technisch verloop van uw evenement.

Een modern en up-to-date magazijn met de juiste capaciteit, voorzien van A-merk materialen, biedt u zekerheid voor uw project.

Een uitgebreide structurele kwaliteitscontrole van alle materialen zorgt ervoor dat onze verhuurvoorraad zich ten alle tijde in top conditie bevindt.  

Logistiek is meer dan transport alleen. Het is alles wat nodig is om de door u gehuurde materialen op de gewenste locatie te plaatsen. Hierbij staat aandacht voor de locatie en een doordachte veilige werkwijze bij ons centraal.

Als technisch leverancier voorzien wij in meer dan producten alleen. Vakkennis en ervaring helpen u bij het opzetten en uitvoeren van uw project. Of het nu gaat om contacten met artiesten, locaties of gemeentelijke instellingen, onze medewerkers voorzien u van de juiste informatie en ondersteunen waar nodig.

Ervaar het verschil en werk met een team van creatieve en betrokken professionals aan uw evenement. Wij denken zowel creatief als functioneel mee en gaan altijd samen voor het beste resultaat!

CONTACT 

Bericht ontvangen!